Samen een passie delen

Samen een passie delen

Mijn man en ik zijn altijd behoorlijke tegenpolen geweest. In bijna alles… zo ook in hobby’s. Maar sinds een tijdje delen we één hobby, een passie kan ik het beter noemen. En dat is fotograferen. Na een tijdje oefenen is mijn man ook al aardig bedreven getuige onderstaande foto’s! Ik wilde ze toch een keertje delen omdat ik er eigenlijk stiekem best trots op ben!

Er broedt weer een duifje onder het afdak van de carport.

Prachtige ooievaar in het avondlicht

Ooievaar in het avondlicht

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: