Knuffies

Knuffies

Ik blijf het zo leuk vinden! Knuffies haken. Ik heb er inmiddels al een aantal klaar en al verscheidene verkocht! Zonet kreeg ik nog een foto van een aanstaande mama van het kamertje voor haar dochtertje op komst. Twee knuffies gemaakt door mij in het kamertje. Wat zoet!

Vandaag legde ik de laatste hand aan Appie de Aap. Het is elke keer net alsof je zo’n knuffel leven in blaast met je haaknaald ­čÖé

Ik heb er in elk geval nog lang geen genoeg van!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: