Even voorstellen

Mijn naam is Esther. Geboren op 19 mei 1971 in Amsterdam. Op 10 augustus 1990 getrouwd en verhuisd naar het dorpje Damwâld in Friesland. In Damwâld hebben we bijna 25 jaar gewoond. In 2014 zijn we verhuisd naar Zwaagwesteinde (ofwel De Westereen in het Fries).

In 2022 verhuisden we terug naar Damwâld.

Samen hebben we geen kinderen maar wel twee schatten van hondjes: Boris en Banjer. Boris is in september 2010 bij ons gekomen. Banjer is in september 2016 bij ons gekomen.

In 2005 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Transport Online. Een mediabedrijf voor de transportsector. Sinds 2011 werkt mijn man fulltime mee in het bedrijf. En inmiddels werken we samen in een vof genaamd Doelgroep Media vof.

Jarenlang hebben we ook een webwinkel gerund in producten om zelf zeep en kaarsen te maken. Met deze winkel zijn we eind 2020 gestopt.

Tevens ben ik helemaal gek van handwerken en dan met name haken. Ook daarin heb ik een webwinkel en onder het merk Breien en Haken at Home schrijf ik al vele jaren haakpatronen en verkoop ik haakaccessoires zoals garen, labeltjes, knoopjes, haaknaalden en nog veel meer!

Ik heb als grote hobby fotograferen. Je zult dan ook geregeld foto’s terugvinden op mijn weblog.