Bijzonder Cadeau

Bijzonder Cadeau

Afgelopen dinsdag 19 mei werd ik 44 jaar. Op zich niet zo bijzonder….

Normaliter vier ik mijn verjaardag niet. Dat heeft te maken met mijn achtergrond. Jarenlang vierde ik vanwege geloofsovertuiging geen verjaardagen en nu voelt het zo raar om het na ruim 40 jaar wel te vieren. Ik heb er niet zoveel mee. Maar dit jaar was het een beetje anders, een beetje meer bijzonder.

Dinsdagochtend kwam ik op kantoor en Tine, onze nieuwe collega was er al. Toen ik achter mijn computer ging zitten stond daar een cadeau! Van de zoontjes van Tine.

Zo ontzettend lief! Ze hadden het weekend voor mijn verjaardag samen geknutseld en een mooie tekening gemaakt en drie waxinelichthoudertjes met tekeningen.

Ik vond en vind het zo lief en bijzonder. Als je kinderloos bent mis je die leuke kinderknutsels op moederdag enzo en nu kreeg ik gewoon kinderknutsels!

Ze hebben een mooi plekje op mijn kantoor gekregen boven en de tekening hangt boven mijn bureau. Ik denk dat Tesse en Semme zich niet realiseren dat ze mijn verjaardag dit jaar tot een hele bijzondere verjaardag hebben gemaakt.

Dankjewel lieve Tesse en Semme!

verjaardagskado-02

verjaardagskado-01

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.