Dierbare vrienden

Dierbare vrienden

Soms lopen dingen in het leven zo raar en ontmoet je mensen die hele dierbare vrienden worden. Zo ook Les Donohue-Bromley. Begin dit jaar ontving ik ’s middags een telefoontje van een Brit die in Frankrijk woonde en het doldrieste idee had om met een boot in de vorm van een banaan van Rotterdam naar Hongarije te varen.

Hij was zo enthousiast en hij zocht bedrijven die hem op wat voor manier ook konden helpen door sponsoring of iets dergelijks.

Ik heb toen zijn website bezocht end acht hmmm als je zoiets groots van plan bent moet je toch echt eerst een mooiere website Les!

Ik bood mijn hulp aan in de vorm van een website bouwen en deze gedurende zijn reis bij te houden. Dat heb ik ook gedaan.

Zijn reis is inmiddels voltooid en gisteren kwam hij samen met zijn vrouw eens in het echt kennismaken. Ondertussen hadden we de afgelopen maanden al heel vaak met elkaar gesproken aan de telefoon en via de e-mail. Het werd steeds persoonlijker en we kregen een steeds hechtere band. maar ontmoeten in ‘real life’ is toch vaak wat anders. Ik heb hier in het verleden toch wel vaker een blauwtje/blunder mee gelopen. Dat het totaal niet klikte.

Maar gisteren was dat allesbehalve het geval. Wat een lieve mensen! En wat een gezellige avond hebben we gehad. Jammer dat ze zo ver weg wonen.

Les is een charismatische man die echt in je geïnteresseerd is. Hij doet me enorm aan mijn schoonvader denken qua karakter.

Als dank voor het werk dat ik voor Les gedaan heb kregen we voor ons nieuwe terras een prachtige terrashaard mét hout 🙂 We zijn er echt superblij mee, wat een leuk cadeau!

Na het eten haalde Yolande nog een cadeautje op uit de camper, een deurstopper in de vorm van bulldogje, een beetje zoals Boris is. Ook weer zó leuk!

Voorlopig blijf ik de website nog bijhouden indien nodig en vanwege het na-traject, maar dat doe ik met veel plezier.

Les-en-Esther2

Les-en-Esther

Deurstopper-hondje

Tuinkachel

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.