En weer een leuke trui klaar, voorlopig even de laatste

En weer een leuke trui klaar, voorlopig even de laatste

En gisteren weer een leuke trui afgerond. Voorlopig even de laatste want ik kan even niet meer haken en breien. Ik heb een blessure/ontsteking aan de bicepspier in beide schouders waardoor ik heel veel pijn heb in mijn armen en schouders. In de ene arm wat meer dan in de andere. Ik heb het inmiddels al zo’n week of acht á tien en het wil maar niet beter worden ondanks fysiotherapie, intapen, pijnstillers enz. Dus ik heb nu maar besloten echt even te stoppen met het haken en breien.

Even kijken of het dan wel wat opknapt want het is erg vervelend. Ik kan nauwelijks iets doen in het huishouden en dat is een paar weken leuk maar inmiddels wil ik weer lekker zelf mijn huis schoon houden. En wie weet moeten we binnenkort ook nog wel verhuizen want ons huis staat ook weer op Funda.

De vorige verkoop is helaas op niets uitgelopen dus we gaan er weer voor! We hebben eerlijk gezegd ook al iets anders op het oog dus laten we hopen dat het deze keer wel lukt. Volgende week hebben we al de eerste kijkers dus dat is al positief, wordt vast vervolgd! Maar dan wil ik wel van de pijn af zijn en lekker volle bak kunnen inpakken, tillen etc. Dus voor mij even geen haak- en/of breinaalden de komende tijd. En mocht dat óók niet helpen dan maar weer terug naar de huisarts voor verder onderzoek waar de pijn vandaan komt.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.