Estée Lauder

Estée Lauder

Ik ben om, helemaal om! Ik houd van uiterlijke verzorging; goede crème basis, goede foundation, make-up etc. Nu heb ik daar in het verleden al heel wat eurootjes aan uitgegeven en echt tevreden was ik eigenlijk nooit.

Ik heb altijd een best vettige huid gehad en mijn foundation liep dan ook vaak halverwege de dag vanzelf van mijn neus, kin en voorhoofd. Ik heb er echt zóveel geprobeerd!

Dat geldt overigens ook voor de basis onder de foundation. Het deed eigenlijk nooit wat er beloofd wordt.

Omdat we geen kinderen hebben en nooit met vakantie gaan (hoera! wij hebben een eigen zaak met nieuws dat 24 uur per dag doorgaat!), wilde ik eens investeren in wat duurdere merken en uittesten of dat nu ook beter zou werken.

Bij Douglas.nl bestelde ik eerst wat crèmetjes voor mijn gezicht. Aangezien ik op een leeftijd ben gekomen waarin het verval al lichtelijk zijn intrede heeft gedaan zocht ik een basis die mijn huid wat strakker zou trekken, beetje opvullen zeg maar. Het liefst zou ik een dikke spuit botox er in laten jassen maar ik ben zoooooo bang dat ik er dan uit kom te zien als Marijke Helwege dus dat doen we toch maar niet.

Ik schafte het New Dimension Shape + fill Expert serum van Estée Lauder aan. Niet goedkoop, I know, maar hee Bruin kan het trekken gelukkig(hoera! Wij hebben een eigen zaak!). Daarbij schafte ik eveneens de New Dimension Expert Liquid Tape aan voor op de zones waar je extra versteviging wilt (rond de ogen, jukbeenderen etc).

Wauw! Ik ben er echt zeer tevreden over! Je hebt maar heel weinig nodig waardoor je er veel langer mee doet.

Na deze positieve ervaring bestelde ik ook een foundation van Estée Lauder en inmiddels heb ik zo’n beetje alles van Estée Lauder van ogenschaduw tot lippenstift!

En ik ben zeer, zeer tevreden. Ik kan het iedereen aanraden wanneer je iets meer dan gemiddeld te besteden hebt investeer dan eens in de spullen van Estée Lauder.

PS: Nee, dit is géén gesponsord artikel maarre het mag natuurlijk wel 😉

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.