Huizenperikelen

Huizenperikelen

Het is vakantietijd en afgelopen maandag hebben we even een middagje vrij genomen van het werk. We zijn in de auto gestapt en zijn beetje door Friesland getourd en hebben wat huizen en buurten bekeken die we op Funda wel wat vonden.

Wat een goeie stap was dat! Wauw wat vallen veel huizen in het echt tegen zeg, althans de omgeving, de tuin, de buurt etc. Zo hadden we een prachtig huis in Ureterp gezien. Prachtige grote voortuin maar die achtertuin! Een postzegel is er nog groot bij! Dus dat huis viel af.

Dan in Drachten een huis wat we erg mooi vonden aan de rand van de stad. Hele saaie buurt en net buiten die straat een aantal achterstandswijken waar je liever niet tussen woont. De dronken idioten hadden we bijna voor de auto. Dus ook dat viel af.

Een mooi huis in Donkerbroek maar dat bleek bij nader info twee huizen in één met recht van overpad en toch wel erg afgelegen.

Wel besefte ik weer in wat voor een mooie provincie we wonen. Wat een prachtige plekjes heb je zeg! Geen spijt dat we hier zijn blijven wonen. Volgende week al weer 31 jaar! Wat vliegt de tijd.

Maar nee, dit tripje heeft ons toch wel geleerd dat we het liefst naar Damwoude gaan. Sterker nog we hebben iets prachtigs op het oog. Wat? Daar kan ik in dit stadium helaas nog echt niets over kwijt. En misschien wordt het ook wel helemaal niks. We zullen zien. De eerste serieuze stappen zijn in elk geval genomen. En het dromen en plannen maken is al flink van start gegaan.

Voor ons eigen huis wordt aanstaande maandag 9 augustus het voorlopig koopcontract getekend. Dus dat is snel gegaan, drie weekjes nog niet eens.

Al met al breken er spannende, wat zeg ik héél spannende tijden aan! Waar zullen we slapen half januari 2022?

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.