Kokkerellen

Kokkerellen

Ik ben niet zo’n kok en door omstandigheden eet ik zelf al heel lang geen warm eten meer. Daardoor kookte ik ook erg weinig, zeker ook de laatste jaren door de drukte van de zaak, de verhuizing etc.

Sinds kort kook ik weer geregeld ’s avonds. De magnetronmaaltijden kwamen mijn ega langzamerhand zijn neus uit… Toen ik echter intensief gebruik ging maken van de inductieplaat kwam ik erachter dat hij stuk was. Slechts twee punten wilden het tegelijk doen elke keer vielen de derde en de vierde uit grrrr. Dat werkt écht niet handig!

Dus monteur erbij. Repareren was net zo duur als een nieuwe dus….. gisteren kreeg ik de nieuwe plaat! Staat netjes toch? Deze is tenminste ook lekker van onszelf en belangrijker: helemaal brandschoon! Wel een lekker idee.

kookplaat-01

kookplaat-02

Wil op termijn langzaam alle apparaten vervangen. Koelkast staat nu op het verlanglijstje! Alle inbouwapparatuur is van 1999. Het werkt allemaal nog wel maar echt brandschoon en netjes is het niet. Dus tijd voor nieuw 🙂

Vanmiddag de oven eens gebruikt voor een appeltaart! Dat was ook echt eeuwen geleden dat ik een appeltaart had gebakken!

appeltaart

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.