Mandala Haken

Mandala Haken

Ik heb in mijn hobbykamer boven een deur, een saaie deur naar het platte dak. Vorige week kreeg ik het idee om een mooie mandala te haken voor op de deur. Ik had alleen nog nooit een mandala gehaakt dus eerst op zoek gegaan naar een patroon. Ik wilde een mandala van 60cm doorsnee. Op Etsy vond ik een mooi patroon van LK Creativeness, de Felice Mandala.

Na een paar dagen ’s middags een paar toertjes doen was hij gisteren zo goed als af. Alleen ik kwam zeker 10cm tekort! Ik baalde als een stekker natuurlijk.

Ik nam me voor maandag een nieuwe ring te kopen die wat kleiner was.

Ik postte vrijdagavond mijn mislukking op Facebook in een haakgroep en al snel bleek dat ik het prima gehaakt had en dat ik het echt op moest spannen, dat het dan goed kwam. Ik kreeg de tip om tie wraps te gebruiken en langzaam aan steeds strakker te trekken.

Die tip was goud waard want het is gelukt! Haakwerk beetje natgespoten, tie wraps erin en spannen. Alles vastgezet, nog wat extra kralen toegevoegd, ring om gehaakt, lus eraan en hij hangt!

Ik ben er stiekem best een beetje trots op!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.