Muzikaal weekend

Muzikaal weekend

Vrijdag was het eindelijk zover! Maar liefst drie albums kwamen uit van voor mij favoriete artiesten. In eerste instantie dacht ik dat er maar twee cd’s geleverd waren maar de volgende ochtend bleek deze vast te zitten in het ‘dakje’ van de brievenbus grrr..

Op de foto wat mij betreft de volgorde van hoe enthousiast ik over de albums ben.

Op 1, Enya. Wauw, echt wauw, wat is die vrouw toch goed! Ik heb de cd na vondst boven in de brievenbus meteen zaterdag de hele ochtend op repeat gehad.

Op 2, Adèle. Ik had niet eerder een album van Adèle gekocht maar haar nummer Hello beloofde veel goeds en dat heeft ze wat mij betreft waargemaakt. Wat een fijne cd!

Op 3 dan Marco Borsato. Tja, van hem had ik heel veel verwacht. Ik hou van de teksten van Marco Borsato’s albums. Ik heb de cd nu een paar keer geluisterd en moet zeggen dat ik mijn mening wat ben gaan bijstellen maar ik vind het niet het beste album tot nu toe. De toppers op het album wat mij betreft ‘mooi’, ‘kleine oneindigheid’, ‘hou me vast’ en ‘hoeveel ik van je hou’. Dat laatste nummer is trouwens geschreven door de oude John de Mol sr, die inmiddels is overleden. Prachtig nummer overigens.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.