Wat een rare, nare week

Wat een rare, nare week

Ik had deze week met alle liefde willen overslaan. Hij was niet leuk! Naast dat het heel erg druk was deze week met werk en ik zelf niet zo fit was was mijn grootste zorg onze hond Boris.

Dinsdagochtend trof ik hem ’s ochtends in zijn bench aan in het braaksel. Hij was duidelijk niet in orde en bleef de hele ochtend door spugen, zo zielig.

Omdat we een afspraak hadden ’s ochtends was hij even alleen in de kamer met banjer maar ook toen is hij ziek geweest. Toen de afspraak weg was hebben we hem opgepakt en de dierenarts gebeld. We mochten direct komen.

Wat hem nu precies mankeerde was niet helemaal duidelijk, waarschijnlijk een virus. Hij kreeg twee spuiten en al snel knapte hij ’s middags op. Pfff opgelucht, dacht ik.

Maar vandaag was het weer mis. Toen ik vanochtend de bench opende was het weer feest, alleen nu had ie gepoept. Dat doet ie nooit in de bench. Mijn man, die hem uitgelaten heeft, vertelde dat hij onderweg weer gespuugd had. En ook later vanochtend spuugde hij al het water wat hij gedronken had er weer uit.

Bah! Wat voel je je dan machteloos… het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat hij nu heeft maar inmiddels is hij weer opgeknapt en eet, drinkt en speelt hij weer.

Maar even het weekend aankijken of het zo blijft.

Zie je hoe sip ik kijk? Ik ben echt ziek hoor...
Zie je hoe sip ik kijk? Ik ben echt ziek hoor…
Gelukkig houdt mijn kleine broertje me lekker warm...
Gelukkig houdt mijn kleine broertje me lekker warm…
's middags zag ik er weer een stuk beter uit!
’s middags zag ik er weer een stuk beter uit!

boris-beter-02

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.