Werk in Uitvoering

Werk in Uitvoering

Sinds woensdag is het een gekkenhuis. Ik heb in mijn hele leven nog niet zoveel dozen gezien! Ondanks dat we het huis niet op tijd afkrijgen voor de verhuizing zie je toch al echt wel vooruitgang!

Zaterdag is de oude trap eruit gehaald. Als alles volgens plan gaat (en dat gaat het nooit bij ons dussss) dan komt donderdag de nieuwe trap erin.

Gang-01
Echt niet dat Es dat andere trapje op loopt, écht niet!

De keuken heb ik vrijdag een lappie gegeven. Had niet veel zin want een dag later zou de deur van de kamer omgezet worden met de nodige stof tot gevolg. Maar het idee dat het aanrechtblad schoon was gaf me toch wel even een lekker gevoel.

Keuken-01
Toch is ie wel erg mooi he? Jammer dat de deurtjes allemaal vervangen moeten worden. (bovenlaag is losgelaten)

Ook alle wc’s in huis zijn schoon, althans de potten. De rest komt wel er lopen allemaal bouwvakkers, schilders etc door het huis te banjeren.

Gisteren heb ik hier in huis samen met mijn schoonzus tientallen dozen van de winkel ingepakt. Tjonge jonge wat een gesjouw! En wat hebben we een optimaal gebruik gemaakt hier van de ruimte hahaha

En straks weer allemaal uitpakken.... tja...
En straks weer allemaal uitpakken…. tja…

Gisteren is, naast de trap, ook een nieuw gat in de muur gemaakt omdat wij de deur aan de andere kant wilden hebben, vanwege de trap. Nu hebben we straks onder de trap mooi ruimte voor de jassen, schoenen etc. Daarnaast hebben we totaal geen inkijk meer als de deur naar de bedrijfsruimte open staat.

Huiskamer-01

Ik heb gisteren ook alvast mooie witte jaloezieën gekocht voor in de huiskamer en keuken. Die dingen die er nu in hangen zijn zoooooooo vies, allemaal nicotine erop brrrr.

Vandaag hebben we samen met schoonzus en zwager eerst alle stellingkasten thuis uitelkaar gehaald. Daarna nog eens tig dozen naar beneden gesjouwd. Die staan nu weer klaar op de aanhanger voor morgen. Daarna weer naar het nieuwe huis geweest. Schoonzus en zwager hebben verder boven behang gekrabd en Hubby en ik hebben ons gestort op de kantoorruimtes. Tafels uit elkaar, gordijnen (walgelijk!) er voor weggehaald, vitrages mee om te wassen, jaloezieën eraf gehaald, kasten eruit. Zodat de schilders morgen aan de slag kunnen.

kantoor-01

Zo zie je het wordt langzaamaan wat.

Boris vindt het tot nu toe allemaal maar niks wat er gebeurd. Die houdt mij continu in de gaten en waar ik ben is hij ook. We nemen hem expres elke keer mee zodat hij alvast wat kan wennen. Maar tot op heden vindt ie het maar niks. Hij wil er ook absoluut niet eten, dat doet ie steeds pas weer als we thuis zijn hahaha.

Morgen weer werken, althans Transport Online, dat zal de komende dagen ‘gewoon’ doordraaien. Pas donderdag en vrijdag geen nieuwsbrief ivm de daadwerkelijke verhuizing.

Op naar de nieuwe week. Volgend weekend woon ik hier gewoon al niet meer, gek idee hoor…

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.