Ziek, Feestje & Valletjes

Ziek, Feestje & Valletjes

Na een miserabele week nu lekker van het weekend aan het genieten. Zaterdag hadden we een feestje!

Vorig weekend werd ik helaas ziek en goed ook! Buikgriep met koorts en al. Ik ben aardig afgevallen en ik woog al niet zoveel. Na een paar miserabele dagen ben ik weer redelijk opgeknapt.

Afgelopen week tussen de bedrijven door wel doorgewerkt want tja een eigen zaak wacht niet. Gelukkig heeft manlief een hoop opgevangen. Zal blij zijn als maandag ons personeel dan eindelijk definitief begint! Dan zijn dit soort situaties toch wat handiger op te lossen.

Maar goed het werd vanzelf weer zaterdag en hadden we een ‘feestje’! Naast het feit dat mijn hubby 45 werd bestaat ook Transport Online alweer 10 jaar! Wat ben ik ongelooflijk trots op deze nieuws website die ik ooit als hobby begonnen ben. Het is hartstikke gegroeid in die tien jaar en groeit nog steeds elke dag!

Van een van onze redacteuren kregen we een lekkere taart!

feestje

Verder zijn we gisteren alwéér met de grote voorruiten bezig geweest. We missen toch een beetje de gezelligheid. Ik had de valletjes uit Damwoude nog liggen maar ja ’te klein’ hè?! Wat nu en hoe overbrug je vier meter raam met een roede?

Uiteindelijk hebben we toch wat gezaagd en genaaid en kwamen tot dit geheel. En ik moet zeggen ik ben niet ontevreden en blij dat die vreselijke vitrages ervoor weg zijn!

Raam-03

Raam-02

Raam-01

Vanmiddag even het tweede raam doen en dan is dat ook weer af. Later vanmiddag krijgen we nog visite van schoonmams dus de dag is alweer aardig volgepland. Nu eerst aan de boekhouding!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.