Zwart? Wit? Of toch zwart?

Zwart? Wit? Of toch zwart?

Keuzes, keuzes, keuzes… De kijkers van afgelopen week hebben de volgende dag een bod uitgebracht. Het bod was echter zo laag dat we daar niet op in zijn gegaan. Sterker nog we hebben besloten om hier voorlopig maar lekker te blijven zitten. Gek hè? Na die 3,5 jaar zijn we langzamerhand toch in dit huis gegroeid en beseffen we ineens dat we best een paleis(je) hebben. Alleen willen we erg graag het nu naar onze hand zetten en alle restanten van de vorige bewoners, waar we niet zo’n goede herinneringen aan hebben, eruit hebben.

Eerste project: de keuken én de vloer! Mijn twee allergrootste wensen!

Gisteren, zaterdag, zijn we voor het eerst op stap geweest en beetje bij keukenstudio’s hier in de buurt geweest. Het lastig, we hebben a. een best grote keuken en b. een kookeiland en c. een raam boven de keuken. Dat limiteert je enorm als het aankomt op een showroom keuken dus dat zal het niet worden. We zullen hem wel zelf moeten laten samenstellen.

Ik neig toch wel weer heel sterk naar een zwarte keuken zoals we in Damwoude hadden alleen dan niet meer in hoogglans maar in mat. Ik denk dat dat hier prachtig zou staan. Past echt hier in dit pand. En dan een mooie (licht)grijze gietvloer erbij…. oeeeeeeee!!

Hieronder wat potentiële keukens die we wel mooi vinden met die zwarte, wat mij betreft, op nummer 1. Er zullen nog wel wat middagjes oriënteren volgen.

 

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.