Beetje ontspanning tussen al het verhuisgeweld

Beetje ontspanning tussen al het verhuisgeweld

Het zijn drukke tijden momenteel. Zowel zakelijk als privé. Nog maar drie weekjes en dan wonen we gewoon ergens anders!

Ik moet nog steeds aan het idee wennen dat min bedje over drie weken toch mooi ergens anders zal staan. We zijn al erg ver met de voorbereidingen: de trap is besteld en wordt de 16e geleverd. De meubels zijn allemaal besteld en die worden allemaal 20 juni geleverd. De schilder is geregeld en het wordt mooooooooooi!!!

Tipje van de sluier oplichten? Oke goed dan…. de muren worden heel zacht grijs, de open haard wordt donkerder grijs, de meubels zijn wit, de bank is antraciet. Het vloerkleed is grijs. De deuren worden wit en de lijst om de deuren wordt ook wit.

Als accessoires heb ik turquoise en roze gekozen. Wordt dus een vrolijk fris interieur als alles gaat zoals ik in mijn hoofd heb.

Ook de verhuiskaarten zijn binnen, geschreven en liggen klaar om verzonden te worden. Alle instanties die ingelicht moesten worden zijn, volgens mij, ingelicht.

Vandaag echt even een rustdag genomen. Dat had ik echt even nodig. Wel wat gewassen en gestreken maar verder niks gedaan.

Heb eindelijk een Zentangle helemaal af gekregen. Het is nog lange na niet zoals ik het wil hebben maar ik vond het erg leuk en ontspannend om te doen.

Morgen nog één dagje werken en dan weéér lekker twee dagen vrij. Nou ja zaterdag wel weer even wat zaken inpakken maar verders geen al te grote plannen.

Zentangle-Giraffe

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.