De laatste uurtjes tikken weer weg….

De laatste uurtjes tikken weer weg….

Tjonge, alwéér een jaar voorbij! Het lijkt wel alsof hoe ouder je wordt hoe sneller de jaren ook voorbij vliegen. Zo’n oudejaarsavond kijkt iedereen terug op het afgelopen jaar en maakt de balans op. Wat was er leuk? Wat was er minder leuk en wat gaan we volgend jaar anders doen?

Voor ons was dit een ‘normaal’ jaar zonder gelukkig al te gekke dieptepunten.

Het jaar begon nogal glad met dagenlang ijzel.

Rond 2 februari van dit jaar zou ons kind dat we in 2000 na een paar weken zwangerschap verloren zijn 15 jaar zijn geworden als alles wel goed was gegaan. Je gaat je dan toch afvragen of het een meid of jongen was geweest. Of hij/zij mee had geholpen in de zaak of dat ter zijner tijd misschien zelfs had voortgezet. Ik schreef er een blogpost over die je hier kunt teruglezen.

Dit jaar stampte ik ook nog een paar extra webwinkels uit de grond. De meesten lopen inmiddels al lekker mee met YouWish, vooral de kaarsenwebwinkel bleek een schot in de roos te zijn.

Tijdens de zomermaanden heb ik kennis gemaakt met les Donhue-Bromley. Een gekke Brit (sorry Les) die met een banaan van Rotterdam naar Hongarije ging ‘varen’. Zijn project heb ik min of meer gesteund door zijn website te maken en die te onderhouden. Hieruit is een mooie vriendschap ontstaan. In het najaar hebben we elkaar voor het eerst ontmoet.

In september was toch eigenlijk wel het hoogtepunt van het jaar: Banjer kwam erbij! En wat een ongelooflijk lieve pup is dat. De eerste dagen waren nog wat gespannen tussen Boris en Banjer maar inmiddels zijn het dikke vriendjes.

 

Inmiddels is hij alweer 6 maandjes en een heerlijk ding!

Het was in dezelfde periode dat Boris voor het eerst echt heel erg ziek was. We hebben ons behoorlijk zorgen gemaakt en zijn even bang geweest dat we hem zouden verliezen maar godzijdank is hij na een fikse antibiotica kuur toch weer langzaam opgekrabbeld.

En dan is het nu december, ons huis staat te koop… gek idee dat we volgend jaar misschien wel ergens anders zitten met oud en nieuw. We zullen het zien!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.