De onbekende weg

De onbekende weg

We wonen hier nu twee jaar en echt veel weg geweest ben ik nog niet. Of het was ’s weekends rotweer, of er moest wat in huis gebeuren of er moest gewerkt worden… Vanmiddag had ik de boekhouding klaar, overal gestoft en gezogen, strijkwas klaar dus….. op de fiets! Camera in de tas en lekker een stukkie gefietst.

Na de camping Kuikhorne even bij het jachthaventje gekeken maar daar was weinig te beleven. Ik zag een schelpenpaadje waar allemaal mensen fietsten. Ik had alleen geen idee waar dat fietspad uit zou komen. Helemaal tegen mijn natuur in dacht ik: ik doe eens gek en zie wel waar ik uitkom!

Uiteindelijk kwam ik in Twijzelerheide uit. Nog eventjes op een uitkijktoren gekeken. Wow! Ik wist niet dat ik zo’n hoogtevrees heb! Ben heul gauw weer naar beneden gegaan hahaha Wel een prachtige ooievaar zien vliegen maar kon de camera niet op tijd meer scherp stellen helaas…

Zag ook nog een prachtige reiger maar toen fietste er iemand langs die heel hard ‘hoi’ riep grrr… weg reiger… dit is alles wat ik van hem kon fotograferen…

Reiger

Voor de rest veel weiland, hier en daar wat vogeltjes en prachtige waterlelies. Zeker voor herhaling vatbaar!

Waterlelie-01

Waterlelie-02

Waterlelie-03

Vogeltje-001

Scholekster

Na thuiskomst even lekker met Boris geravot en een stukkie gelopen. Hij heeft de laatste tijd snel last van de warmte en lag lekker af te koelen in de aarde. Wel een uitkomst hoor da ie nu we een schutting hebben lekker weer los kan lopen in de tuin.

Boris-gekke-kop2

Boris-gekke-kop

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.