Decoratie

Decoratie

Vandaag eindelijk weer eens een dag dat niets moest. Gewoon lekker beetje omknoeien de hele dag. Nu had ik grootste plannen om van alles te gaan maken maar toen puntje bij paaltje kwam mislukte bijna alles. Dus… alles weer opgeruimd.

Omdat het zo’n lekker weer was vandaag besloot ik de fiets te pakken en lekker het dorp in te gaan. Even geshopt bij een kledingwinkel (Sake Store) en hartstikke leuk geslaagd.

Daarna even bij Silk & Design gekeken en wat leuke decoratieve spulletjes gekocht. Zij heeft zulke mooi spulletjes. Ik moet daar niet te vaak komen. Is heel slecht voor mijn portemonnee!

Ziet er weer gezellig uit, toch? Het witte kaarsje met roze heb ik overigens zelfgemaakt.

decoratie-03

decoratie-02

kaarsje-01

decoratie-01

Gipskruid

Ik had ook nog een leuk idee voor een snorkaarsje in een blikje. Ik weet dat mijn vader het bijvoorbeeld leuk vindt om op zijn kamer een kaars te branden. Met dat idee maakte ik een kaars in een blikje met een echte herengeur én een snorretje. Zoals ik het precies in mijn hoofd had werd het niet, althans het lukte niet helemaal. Toen ik het gaatje voor het snorretje prikte braken de snorretjes. Dus nu heb ik ze in eigen gebruik en wonder boven wonder branden ze wel prima! Eerdaags toch nog maar eens opnieuw proberen want het effect is wel erg leuk.

snor-kaars

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.