E-bike

E-bike

Afgelopen vrijdag kon ik mijn nieuwe e-bike ophalen! Yay! Ik wilde al zo lang een elektrische fiets. Net nu ik het zo leuk vind om te fietsen lukt het haast niet meer. Mijn knieën doen echt zo zeer na het fietsen. Onderzoek moet nog uitwijzen wat het precies is, versleten, knieschijf, spieren, ik weet het nog niet.

Afgelopen woensdag een prachtige e-bike uitgezocht en vrijdag mocht ik hem ophalen. Ben er zó mee in mijn nopjes en inmiddels, twee dagen verder, staan de eerste 35 kilometer al op de teller! Ha! Wie had dat gedacht?!

Gisteren, zaterdag, ben ik even naar Dokkum geweest op de e-bike. Maar wat heerlijk! Ook al gebruik je de trapondersteuning niet dan fietst het nog tig keer lichter dan mijn oude (opoe)fiets! Zo blij dat ik deze stap gezet heb!

Heerlijk eventjes door de binnenstad geweest. Eventjes naar de Hema, de Xenos, de Etos en later aan de andere kant van de stad de Aldi.

Gek hè, het blijft nog steeds zo genieten dat ik dit weer kan! 33 jaar heeft het me gekost om op dit punt te komen en me weer een beetje mezelf te voelen zoals ik heel vroeger was.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.