Eerste handtekening gezet

Eerste handtekening gezet

Het was weer een druk dagje vandaag. Onze nieuwe collega vandaag weer een dagje mee te draaien/in te werken. En vanmiddag naar Dokkum om het voorlopig koopcontract te tekenen van ons huidige huis.

Om kwart over vier stapten we in de auto. Onderweg realiseerden we ineens dat het adres niet wisten van de makelaar. Handig! Maar dan zijn de smartphones van tegenwoordig toch reuze handig! Auto in de binnenstad geparkeerd en weer € 1,40 lichter voor, volgens mij nog geen kwartiertje.

Mooi pand heeft Roos Makelaars. Echt zo’n oud pand met van die prachtige grote schuifdeuren overal. In de kamer staat een grote glazen tafel. Helemaal doorzichtig. Ik zei al tegen min echtgenoot: “Flikflooien onder tafel is er met zo’n tafel niet bij.”

We kregen beiden een leuke zilverkleurige pen cadeau om de akte te ondertekenen. Leuk gebaar.

tekenen

Een kwartiertje later stonde we weer buiten en hebben we de volgende stap op weg naar ons nieuwe huis gezet. Eén dezer dagen zal ook het voorlopig koopcontract van onze nieuwe woning in Zwaagwesteinde getekend worden.

Na het tekenen nog eventjes wat inspiratie opgedaan bij wat woonwinkels. Ooooooh ik heb al zulke mooi dingen gezien! Ik kan niet kiezen!! Wordt het crème? Wordt het leverkleur? Ik weet het niet meer! Gelukkig kan ik er nog eventjes over nadenken.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.