Eigen kamer klaar en een Wezel!

Eigen kamer klaar en een Wezel!

Eindelijk!! Mijn eigen kamert(tje) boven is klaar!

De afgelopen dagen ’s avonds mijn kasten en bureau van mijn eigen kamertje in elkaar gezet en de dozen uitgepakt die in de loods stonden en nu zit ik vanavond voor het eerst weer op min eigen kamer. En dat is zoooooo lekker!! Lekker mijn eigen muziek, lekker niet meer op kantoor ’s avonds. Eindelijk weer een beetje rust in de tent. Zalig! Ik heb hier zo naar uitgekeken dat willen jullie niet weten!

Het is nog niet helemaal naar mijn zin maar dat wordt het vanzelf tijdens het gebruiken.

En ja inderdaad ook in dit kamertje zit zo’n ellendige trap. Ik denk niet dat ik vaak op het tweede kamertje zal komen voorlopig….

Kamertje-Es-02

Kamertje-Es-01

Kamertje-Es-03

Kamertje-Es-04

Wezel

Toen we vanmiddag in de loods pakketten aan het inpakken waren zag ik een apart diertje voor het raam van de loods naast de deur. Hij was zo druk en hij sprong een paar keer tegen het raam aan. Ik heb snel Fred geroepen. We wisten eigenlijk beiden op dat moment niet echt wat het voor een beestje was. Mara hij was wel super cute! Ik heb snel mijn camera gehaald maar was helaas te laat. Het beestje was al weg.

We hebben het even opgezocht en het blijkt een Wezeltje te zijn geweest. De beschrijving op Wikipedia komt helemaal overeen met wat wij gezien hebben.

Die ga ik de komende tijd dus echt wel even in de gaten houden want dat wil ik wel eens vastleggen op foto zeg!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.