Familiebezoek

Familiebezoek

Zondagmiddag kregen we bezoek van familie uit Wekerom. Erg gezellig…

Zondagmiddag zijn we eerst als een dolle door het huis heen gegaan met stofzuiger, stofdoek, schoonmaakmiddel etc. Na twee uurtjes waren we een heel eind! In elk geval was alles voor het oog spik en span. Ik moet bekennen dat sinds de werkster er niet meer is ik toch wel weer wat achterloop.

Maar goed rond drie uur kwam de visite en die keken hun ogen uit. Het is zo leuk elke keer weer als mensen hier binnen komen. Hahaha die gezichten als ze zien hoe groot het is. Tja, het is een ‘klein’ verschilletje met ons huis in Damwoude, dat moet ik toegeven.

Het was erg gezellig en mijn schoonmoeder en nog een oom van mijn man waren er ook.

We kregen nog een prachtig bloemstuk voor op tafel:

kadootje-01

kadootje-02

’s Avonds kwam mijn schoonmoeder nog eventjes terug omdat we nog even iets zakelijks moesten bespreken maar ook dat was erg gezellig. Nadat mijn man haar weer naar huis bracht om 21:00 uur ben ik lekker op de bank gedoken om ‘Heel Holland Bakt’ te kijken. Lekker kneuterig maar zo leuk!

Al met al was dit een lekker geslaagd weekend waarin ik lekker heb kunnen bijtanken van een drukke werkweek.

Inmiddels zit dag 1 er alweer op. Het ‘normale’ ritme is weer helemaal terug. Het is erg druk met bestellingen, het nieuws is weer wat aangetrokken en maandags en ik weer ‘lekker’ alleen want het bowlen is ook weer begonnen voor mijn man. Lekker even wat me-time.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.