Gevaarlijk Weer – deel 3

Gevaarlijk Weer – deel 3

De tweede dag op rij dat het openbare leven zo goed als plat ligt hier in het noorden van Nederland. Opnieuw een weeralarm en mijns inziens ook niet ten onrechte. Het spiegeltje glad nog altijd. Op de redactie van Transport Online draaien we overuren om zo goed mogelijk te verslaan hoe de situatie op de wegen is. Dat leverde ons gisteren een absoluut bezoekersrecord op van 83.919 unieke bezoekers op één dag! Samen goed voor 216.700 pageviews!

Wauw! Wie had dat 10 jaar geleden nu kunnen denken?! Nou, ik in elk geval niet!

Toch hoop ik langzaamaan dat het weer gaat verbeteren want het brengt ook veel ongemakken met zich mee. Zo vindt Boris er helemaal niks aan en is bang om naar buiten te gaan. Normaal lopen wel lekker een stuk met hem een paar keer op een dag nu komt ie niet verder dan de achtertuin en dan nog is hij bang want hij glijdt steeds weg en het ijs doet zeer aan de voetzooltjes van zijn pootjes.

Langzaamaan raken mijn boodschappen ook op en er liggen pakketten bij het postkantoor die ik wel graag zou willen ophalen. Ook voor onze klanten is het prettig als de pakketten weer normaal opgehaald en bezorgd worden want ook dat verloopt niet al te soepel.

Dus wat mij betreft is het mooi geweest! Helaas geven de weerberichten andere voorspellingen en zal de gladheid hier in het noorden nog zeker tot donderdagavond aanhouden *zucht*

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.