Gezinsuitbreiding!

Gezinsuitbreiding!

Geboren op 20 juni 2016: Banjer en sinds vandaag het kleine broertje van Boris.

We dubden al een tijdje over wel of niet een tweede hondje. Voor Boris leek het ons beter maar ja pff twee honden uitlaten en zo waren er nog wel meer reserves bij ons beiden. maar aan de ander kant waren er ook zoveel leuke kanten aan een nieuw hondje erbij.

Wel waren we erg bang of het wel zou klikken tussen Boris, die we inmiddels al weer zes jaartjes hebben, en de nieuwe pup. Vooralsnog gaat het goed. Wel is Boris erg jaloers en begint te blaffen/huilen als we Banjer aaien of lieve woordjes zeggen.

Banjer trekt momenteel nog meer naar Fred toe dan naar mij wellicht ook omdat ik nog wat mijn reserves heb vanwege Boris. Boris is en blijft toch mijn allessie.

We zijn vanochtend eerst samen met Boris bij de laatste twee puppen van het nest gaan kijken. ook vader en moeder hond waren aanwezig, Fred viel overigens gelijk voor de vader hahaha, prachtige zwarte hond. Fred vond de vier hondjes best wel veel tegelijk en was erg bang.

Toen we besloten hadden welke pup het werd zijn we huiswaarts gegaan. Vooralsnog gaat alles goed. Ik moet wel weer even wennen aan een pup. Was even vergeten hoe intensief dat kan zijn. En deze pup is ook nog wel erg onwennig. Dat belooft wat voor vannacht. Máár we hebben al ervaring, gewoon even doorzetten is echt de beste remedie, dat was bij Boris ook zo. En aan de andere kant vraagt Boris extra aandacht omdat ie zo jaloers is.

Momenteel liggen ze uitgeteld beiden in een mand. En vooral Banjer is helemaal uitgeteld.

banjer-007

banjer-006

banjer-005

banjer-004

banjer-003

banjer-002

banjer-001

boris-banjer-01

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.