Gordijnen, Vloerbeddekking en Zeep

Gordijnen, Vloerbeddekking en Zeep

De eerste dagen van de vakantie hebben we al nuttig besteed. Behalve lekker rustig aan zijn er ook wat klussen die zijn blijven liggen.

Maandag heb ik gordijnen op maat gemaakt voor het kantoor. De jaloezieën die er hangen hebben gaatjes waardoor je ’s avonds erg naar binnen kunt kijken. En omdat we ’s avonds nog wel eens op kantoor zitten hebben we nu wat meer privacy.

Kantoor-01

Morgen, woensdag, komen ze boven vloerbedekking leggen. Vanmiddag hebben we samen alles eruit gescheurd, wat een klus toch nog! Alles is naar het stort en morgen komt er mooi hoogpolig tapijt in. Ben heel nieuwsgierig hoe dat er strakjes uit gaat zien!

Ik heb nog even snel twee ‘voor’ foto’s gemaakt.

 

Met de oude vloerbedekking
Met de oude vloerbedekking
De vloerbedekking eruit
De vloerbedekking eruit

Ontving vandaag ook nog allemaal verwennerijtjes! Allereerst een doos uit Amerika met allemaal lekkere zeep en een kussen met uil. Ik spaar uiltjes dat wist deze mevrouw. Ik had met haar aan een zeep ‘swap’ meegedaan. Dan ruil je met elkaar zeep. Ik had haar laatst ook een doos met zeepjes gestuurd.

Anna-Woolley

En later vanmiddag werd een tweede doos met allemaal lekkere zeep gebracht nu van Zannalee Zeep en Zo! Ook met haar had ik van de week zeep geruild. Zeepmakers onder elkaar vinden het namelijk erg leuk om elkaars zeep uit te proberen.

Nathalie

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.