Lekker creatief bezig zijn

Lekker creatief bezig zijn

Ik mag een tijdje niet meer haken en breien, of andere repeterende bewegingen maken. Ik kamp al meer dan een jaar met schouderklachten en een paar weken terug ging het na het sporten echt mis. Ik kreeg steeds meer pijn. Heb dagenlang pijnstillers genomen maar liep desondanks te huilen van de pijn.

Omdat mijn eigen fysio geen ruimte had om me meteen te helpen ben ik uitgeweken naar een andere fysiotherapeut waar ik wel meteen terecht kon. Deze heeft meteen een echo gemaakt en daar was de oorzaak van de pijn duidelijk te zien. Er zat behoorlijk wat vocht bij de schouderpees (peesontsteking) en tussen het gewricht. Daarnaast was ook kalkafzetting te zien.

Hij heeft me even goed zeer gedaan en de dagen erna heb ik dat ook nog goed gevoeld. Maar inmiddels gaat het heel langzaam aan weer de goede kant op. Omdat ik er écht graag vanaf wil volg ik de adviezen maar even gehoorzaam op.

Maar ja, als je niet in huis aan de slag mag, niet mag haken of breien wat moet je dan met je vrije avonden en weekend? Normaal ga ik lekker fietsen maar ik vond het nog erg koud met de wind dus ben ik aan de freubel gegaan.

Ik zag op Instagram zulke leuke filmpjes voorbij komen die ik maar eens zelf ben gaan maken. Vorige week al materiaal gekocht bij de Action en Xenos en lekker aan de slag gegaan. Met hieronder het resultaat!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.