LipGloss en Slapeloze nachten

LipGloss en Slapeloze nachten

Vandaag weer eens in de weer geweest met zelf lipproducten maken. Vooral ook voor www.soapblog.nl

Na opnieuw weer een nacht van wakker liggen ben ik er om zeven uur vanochtend maar uitgegaan. Sinds de verhuizing slaap ik heel erg slecht. Ik lig soms nachtenlang wakker. Erg vervelend en zenuwslopend. Afgelopen nacht was het helaas ook weer feest. Na urenlang Facebook gecheckt te hebben vond ik het om zeven uur mooi geweest en ben ik me aan gaan kleden.

Ben lekker op kantoor achter de pc gekropen waar eigenlijk weinig te beleven was want Transport Online lag eruit. Ik realiseerde me ineens dat vannacht de servers verhuisd zouden worden. Dus toen maar Boris uit de bench gehaald, uitgelaten en een broodje gegeten.

Daarna wat dingetjes voor de SoapBlog gemaakt. We hadden van de week nieuwe flesjes binnengekregen om lipgloss in te doen. Ik heb dus vandaag even wat recepten uitgeprobeerd voor lipgloss en yes wat is dat leuk én lekker! Ik heb ze zelf al uitgeprobeerd 🙂 En het is zo eenvoudig om het zelf te maken. Wil je het ook eens proberen? Klik dan hier!

LipGloss-VurigRood

LipGloss-Zilverpaars

Mandarin-King-01

Zometeen lekker languit op de bank wat tv kijken. Hopen op een goeie nachtrust daarna en morgen een rustig dagje. Maandag begint onze nieuwe medewerker. Dit is de tweede, komende week inwerken en daarna kan hij hopelijk fulltime aan de slag. Kan ik eindelijk een stapje terug doen van Transport Online en me meer op de zeepwinkel richten. Ik kan niet wachten!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.