Nog een gezellige wc! [+foto]

Nog een gezellige wc! [+foto]

Gisteren arriveerde sticker twee. Nu voor het toilet beneden. Ook daar de deur even opgevrolijkt met een leuke deur sticker, all the way from China!

Valt me trouwens wel op hoe eenvoudig deze stickers zijn te plakken in tegenstelling tot de stickers die je in Nederland besteld.

wc-deur-02

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

2 Reacties

  1. 24 december 2015 / 08:34

    Oei tegen het zere been? Het is wel zo, heel veel stickers die in Nederland door webshops gemaakt worden plakken waardeloos. Je moet onderhand hogere wiskunde hebben gehad om het een beetje netjes op je muur of deur te krijgen. Zeg niet dat ALLE stickers uit Nederland zo zijn maar er zitten er echt wel tussen. Ik heb in verschillende shop besteld inmiddels en heel vaak waren de laagjes niet eens van elkaar af te krijgen waardoor de stickers zelf scheuren of de stickers waren scheef al op de sheets geplaatst en zie ze dan nog maar eens recht te krijgen. Deze stickers zit een extra transparant laagje overheen waardoor het heel eenvoudig plakken is.

  2. Hans Vos
    24 december 2015 / 00:06

    Nou nou!!!! das een opmerking dat nergens opslaat ” stickers uit China plakken beter dan in Nederland geproduceerde stickers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.