Prik 2 en kijkers!

Prik 2 en kijkers!

Vorige week maandag hebben we beiden prik nummer 2 gehad. Je ziet het dankzij het mondkapje niet op de foto maar ik lachte en keek deze keer niet zo serieus als de eerste keer. We hadden deze keer ook een heel aardige prikster. Ik heb deze keer, op een pijnlijke arm en extreme vermoeidheid twee dagen, nergens last van gehad. De eerste keer had ik echt 24 uur lang mega hoofdpijn. Dat bleef deze keer gelukkig weg.

Nou ja, in elk geval in het bezit van twee vaccinaties, dus beschermd? Ik heb er geen vertrouwen in eerlijk gezegd. Als ik al die varianten zie en hoe er nu al gesproken wordt over een derde prik…. en hoe vaccins niet goed beschermen tegen die Delta-variant vrees ik dat het een beetje voor niets is geweest. Maar we zullen het zien.

Terwijl we in de auto op de weg terug zaten kregen we telefoon van de makelaar. De volgende ochtend zouden er twee koppels komen kijken naar ons huis. Dus dinsdagochtend vroeg op, huis wederom kijkersklaar maken en ondertussen ook nog werken.

Vandaag lag het eerste bod op tafel. Het begint nu dus wel erg serieus en echt te worden. Waar zouden we wonen volgend jaar? Alles ligt nog open…. wordt absoluut vervolgd!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.