Blijft leuk!

Blijft leuk!

Vanavond zitten we rond 18:45 uur te eten. Onder het eten kijken we altijd eventjes EenVandaag. Er komt een item voorbij over ramptoerisme en dat dit in Duitsland harder aangepakt wordt. er wordt een filmpje ingestart over een Duitse agent die het zat is dat automobilisten dodelijke ongevallen filmen en haalt een bestuurder uit zijn auto en zegt ga maar kijken, kom maar even kijken nadat een vrachtwagenchauffeur dodelijk verongelukt was.

Net op het moment dat ik wil zeggen: “Dat is al een oud filmpje, die hadden wij ook”, zegt F: “Hee kijk Transport Online!

Verrek inderdaad, er wordt verwezen naar het YouTube Kanaal van Transport Online, ooit begonnen als 1 april-grap Transport Online TV. Het blijft leuk, zeker als het onverwachts is, dat je bedrijfsnaam voorbij komt!

Hieronder het complete filmpje mocht je nu nieuwsgierig zijn geworden.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.