Rondje Zwagermieden

Rondje Zwagermieden

Wat een heerlijk weer! Vanmiddag daarom nog even lekker rondje gefietst. Weer zo’n 18 kilometer. Wel jammer dat mijn accu van de fiets halverwege leeg bleek te zijn. Toch bijna 140 kilometer op gefietst. Nu aan de oplader want morgenochtend vroeg moet ik naar het ziekenhuis in Dokkum voor foto’s en een echo van mijn schouder. Nog steeds veel pijn en fysio, sporten, massage, het helpt allemaal niks. Nu daarom verder onderzoek om te kijken wat er nu loos is. Vroeg op en dan lekker op de fiets erheen. Zo lekker dat ik dat soort dingen nu alleen kan doen.

maar goed De Zwagermieden, mooie vogels gespot en vast kunnen leggen. Een tapuit gezien, kievits, tuureluurs. Heerlijk plekje is dit in de Mieden. En dan die koeien! De dames waren zó nieuwsgierig! Ik had de neuzen bijna tegen mijn neus aangedrukt zo dichtbij stonden ze.

Klik op de foto’s als je ze groter wilt zien.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.