Schilderwerk – Dag 8

Schilderwerk – Dag 8

Gisteravond super vroeg naar bed gegaan want kapot! Het vroege opstaan is niks voor mij hoor pfff. Vanochtend mocht ik lekker een half uurtje langer blijven liggen. De schilders daarentegen waren er weer fris en fruitig om half acht en hebben hun best gedaan!

De huiskamer is zo goed als klaar! De keuken is het plafond helemaal schoongemaakt en inmiddels gespoten en ook twee muren zijn al gesausd. Het gaat vlot! Morgen wordt dat afgemaakt en dan gaan ze mijn kamertje boven nog doen. En dan is het als het goed is allemaal klaar, althans wat schilderen betreft dan. Dan kunnen we gaan schoonmaken, de vloer schrobben en langzamerhand de nieuwe meubels in elkaar zetten en neerzetten.

Hè he, het einde is in zicht!

Schilderwerk-08-01

Schilderwerk-08-02

Schilderwerk-08-03

Schilderwerk-08-04

Schilderwerk-08-05

Schilderwerk-08-06

Alleen zo jammer dat de keuken nu zo geel lijkt… we overwegen toch nog om eventueel een andere keuken te nemen. Maar ja het is me nogal een keuken die erin zit. Nog effe over nadenken….

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.