Terug van weggeweest!

Terug van weggeweest!

Na wat weken afwezigheid weer terug van weggeweest! Inmiddels zijn we verhuisd en de meeste dozen zijn uitgepakt. We pakken de draad weer op. Zo ook met fotograferen.

Vanmiddag even naar mijn favoriete wandelplek terug geweest. Wat voelde dat goed!!! Het was jammer dat het zo kort was. Ik kreeg toen ik er nog maar net was al telefoon dat ik terug naar huis moest komen omdat er onverwacht bezoek was maar ik heb toch even een halfuurtje rondgelopen. Wat was dat heerlijk…. ik heb dit plekje gemist en kan niet wachten tot de zomer wanneer ook de libellen hier volop vliegen.

Ik heb zulke speciale herinneringen aan deze plek. Jaren geleden was dit de plek waar ik mezelf over, het grootste gedeelte, van mijn straatvrees heengezet heb. Letterlijk stapje voor stapje. Elke keer een paar bomen verder lopen.

Om hier terug te zijn voelde dan ook heel bijzonder. En wat was het prachtig fotoweer! Ik ga gauw een keer terug om wat langer te wandelen.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.