Leeg, leeg en…leeg!

Leeg, leeg en…leeg!

We zijn al een mooi stuk opgeschoten met opruimen en inpakken. We hebben er beiden een hekel aan om op het laatste moment in te gaan pakken. Over 3,5 week gaan we verhuizen dus het is fijn dat alles dan klaar is en je er dan geen stress meer van hebt. Wij zijn ook niet van die types die op de dag van de verhuizing nog kasten moeten leeghalen of schilderijen van de muur moeten halen.

De spreekkamer is leeg, het kantoormeubilair blijft achter. Ook op kantoor zelf zijn de meeste kasten leeg op wat spullen die we nog moeten gebruiken na.

De bijkeuken is leeg, op de bench van de hondjes na. De keukenkasten zijn bijna allemaal, leeg op wat gebruiksspullen na.

De rommelkamer is leeg.

Mijn garenkamer is leeg en vandaag heb ik de kasten in mijn hobbykamer zo goed als leeg gehaald. Het schiet dus lekker op.

Langzaamaan wordt ons huis(je) leeg. Komende dagen weer werken en dan volgend weekend weer even aan de slag. Lig lekker op schema zo. Nu aftellen, eerst nog even oud en nieuw en dan gaat het snel! Eind volgende maand wonen we gewoon ergens anders! Wat een gek idee!!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.