We gaan verhuizen!!!

We gaan verhuizen!!!

Ja! Hè, hè, eindelijk kan ik het delen! Vanmiddag hebben we na weken van onzekerheid eindelijk het koopcontract van ons nieuwe huis getekend!! En ik ben er zó blij mee! Vanaf het eerste moment dat ik dit huis zag was ik op slag verliefd. Het voelde vanaf het eerste moment als mijn huis. Het kwam echter tegelijkertijd te koop te staan als ons huis. En ons huis moest eerst verkocht worden eer we dit nieuwe huis konden kopen.

Met die overspannen huizenmarkt momenteel ging ik er vanuit dat het niks zou worden.

Een paar weken geleden verkochten wij echter ons huis en bleek dit huis nog steeds beschikbaar en hebben we er meteen werk van gemaakt. Na wat ups en downs is dit vanaf 20 januari 2022 ons nieuwe stekkie!

Het huis staat in Damwâld en ja, het is van álle gemakken voorzien. Hier gaan we eindelijk eens lekker genieten van al die jaren hard werken!! En er zit een keurig kantoor met zitje in dus ruimte genoeg om ons werk op een fijne manier voort te zetten.

Hier komen de bureaus te staan
Hier blijft een zitje voor wanneer we zakelijk bezoek krijgen

Uiteraard hou ik jullie de komende tijd op de hoogte van de verhuizing. Nu ga ik eerst genieten en morgen weer verder met dozen inpakken want 20 januari is al over een krappe 6 (!!) weken!!

Wil je nog even binnenkijken in ons nieuwe huis? Klik dan hier!!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.