Voorpret 2.0

Voorpret 2.0

Na een paar stressvolle dagen waarin we tussen hoop en wanhoop verkeerden begint nu toch langzaamaan de verhuisvreugde in alle hevigheid terug te komen!!

Vanmiddag lekker even wezen shoppen voor leuke accessoires voor de nieuwe woonkamer. Vandaag de afspraak gemaakt voor de aflevering van de meubels. Die komen donderdag 18 juni. Spannend!!!!! Vrijdag 19 juni komt de bank! Ook zo spannend!!!!

Vanmiddag wat spulletjes voor in de kamer gekocht. Niet zo veel nog want ik vond niet echt dat waar ik naar op zoek was. Denk dat ik dat toch online her en der ga sprokkelen.

Maar goed toch een leuke vangst! De accessoires wil ik graag aqua, roze en grijs doen. Zie hier wat ik vanmiddag verzameld heb, althans ene gedeelte ervan. Niet alles is even makkelijk op de foto te zetten. Dat komt wel als alles strakjes in mijn nieuwe kamer op zijn plek staat 🙂

spulletjes

Lekker frisse, vrolijke kleurtjes toch?

Daarna nog lekker even onder de douche getut. Even mijn haar weer een paar tinten lichter gekleurd dat donkere kon ik maar niet aan wennen. Krijg er zo’n harde uitstraling van. Daarna lekker scrubje, maskertje, crèmetje. Zalig. Wat was ik daar aan toe!

Nu nog even lekker aan mijn zentangle werken. Ben bezig met een olifant. Hij is erg mooi geworden vind ik zelf. Daarvan later een blogje als hij helemaal klaar is.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.