Vrij als een vogel

Vrij als een vogel

Ondanks de koude wind gaat het toch steeds meer op lente lijken. Lekker hoor. Dit weekend lekker tijd gehad om met de hondjes in de tuin te ravotten.

Vanmiddag zag ik een aantal roofvogels vliegen. Helaas waren ze ver weg zodat de foto’s helaas niet erg mooi zijn. Maar ik hoop op betere tijden binnenkort. En dat in meerdere opzichten.

Met mijn gezondheid gaat het helaas nog steeds niet beter. Vrijdag opnieuw naar de dokter geweest. Een zeer doortastende en lieve vervangster van mijn eigen huisarts. Ik blijf met vage (pijn)klachten en een fiks gebrek aan energie kampen. Ze vertelde me wel dat het vitamine D tekort dat ik had opgebouwd wel dusdanig laag was dat ik er echt wel een aantal maanden(!!) voor moest uittrekken eer ik verbetering zal gaan merken.

Aan de andere kant slaap ik ook erg slecht. Lig soms nachtenlang naar het plafond te staren. Wat is dat irritant zeg. Maar dat zal de leeftijd wel zijn. Maar je gaat je er niet fitter door voelen. Ik ben kribbig en heb een enorm kort lontje.

Ik heb vrijdagochtend meteen een uitgebreid bloedonderzoek gekregen. Er wordt van alles onderzocht, schildklier, trombose, een onderzoek naar meer vitamine tekorten dan alleen D en een onderzoek naar ontstekingswaarden. Er stond meer aangekruist maar dat weet ik even zo snel niet meer.

Komende week krijg ik de uitslag.

De verkoop van het huis loopt ook al niet echt voorspoedig. Nog altijd geen kijkers gehad en inmiddels staat het huis waar wij een oogje op hebben/hadden ook te koop. Maar ja eerst moet dit verkocht worden. Ik wil geen dubbele hypotheeklasten.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.