Weekend!

Weekend!

Vrijdagavond 20:32 uur als ik dit berichtje schrijf. Net toch nog even snel een extra rekje boven neergezet. Twee waren toch te weinig… nu is het écht af en oh oh oh wat hou ik van al die doosjes!

Toen ik van de trap liep lag Banjertje heerlijk op zijn rug te slapen. Wat een heerlijk ding is het toch! Nooit een seconde spijt gehad van deze mop!

En nu tijd voor weekend! Het was me het weekje weer wel. Nu Transport Online zo groot gegroeid is gaat het ‘hoge bomen vangen veel wind’ gezegde wel vaak op. De reacties op (a)sociale media bij nieuwsberichten moet je eigenlijk al niet meer lezen. Afgelopen week was het wel weer erg heftig allemaal. Zo kreeg ik een bedreiging naar mijn hoofd dat ze morgen wel even de ramen komen ingooien met bakstenen. Hmmm we wachten het af.

Gelukkig ben ik keihard geworden in de loop der jaren en word ik er eigenlijk niet echt meer warm of koud van. Ik ga dus nu lekker weekend vieren en eerst maar eens even een lekkere oranjekoek met slagroom uit de koelkast halen!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.