Weer een projectje afgerond

Weer een projectje afgerond

Vandaag weer een project afgewerkt van het lijstje. Er moest nog altijd een rolgordijn komen op de tweede kamer aan de voorkant van het huis. Van de week zou ik dezelfde bestellen als op mijn kantoortje boven maar helaas, de winkel waar ik ze gekocht had vorig jaar verkocht geen rolgordijnen meer…

Dus… maar even online geshopt met een mogelijk kleurverschil natuurlijk. Toen ze binnenkwamen vrijdag gelijk even gekeken of het kleurverschil niet te groot was en gelukkig valt het mee. Je ziet het wel een beetje maar ja, dat is maar niet anders hoor.

Vanochtend heb ik ze opgehangen, met een beetje hulp van mijn echtgenoot met het schroeven want dat valt niet mee in hardhouten kozijnen.

Nou mooi resultaat toch?

Voor volgende week een ander project op de agenda staan: nieuwe overgordijnen voor de beide voorkamers. In het kantoortje hangen nog oude van de oude bewoners (lelijk!) en op de andere kamer hangen gordijnstroken die dus niet dicht kunnen. Ik mooie witte gordijnen besteld.

rolgordijnen-02

rolgordijnen-01

rolgordijnen-03

rolgordijnen-04

rolgordijnen-05

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.