Afgesloten!

Afgesloten!

Donderdag 31 december 2020, het jaar wordt vandaag afgesloten maar ook een tijdperk uit ons zakelijk bestaan. Vandaag hebben we het allerlaatste beetje voorraad van YouWish verkocht. Dat is vanochtend opgehaald en nu is de loods nagenoeg leeg.

De stellingen komen volgende week op Marktplaats en dan is de loods leeg. Dan komt er weer plek vrij voor de auto, gereedschap, de zitmaaier, maar geen zeep, wax, gietmallen, kleurstof, geurolie etc. meer.

Ik heb er vrede mee. Deze beslissing hebben we weloverwogen en vanwege meerdere redenen genomen. Toch moest ik even slikken toen vanmiddag de laatste dozen in de bestelbus van het parkeerterrein afreed. “Nu is het definitief, dacht ik nog even…”

Het is goed zo. Het was jarenlang een leuke hobby die gigantisch uit de klauwen was gelopen. Tijd voor zelf zeep maken was er al een paar jaar niet meer, laat staan voor een vrije zondagmiddag. Daarnaast werden en worden de regels binnen de EU voor wat betreft zeep en cosmetica steeds zwaarder. Daar komt de brexit ook nog eens bovenop en we hadden redelijk wat leveranciers én klanten in het VK. Het zou er dus ook wat dat betreft niet makkelijker dan wel goedkoper op gaan worden.

Al met al, een prima besluit. Nu genieten van wat meer vrijheid. En uiteraard blijven we niet stilzitten. Transport Online heeft de laatste jaren wel wat achterstallig onderhoud opgelopen en inmiddels heeft Transport Online er een broertje bij: Auto Info!

Je leest het al, nog werk genoeg en wie weet maak ik eerdaags weer eens een kaars of stukje zeep zelf, gewoon voor de lol…

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.