De allereerste Libellen gespot

Vanmiddag samen met Boris weer even langs de rand van het bos gewandeld. Wat was dat heerlijk! Even je hoofd helemaal leegmaken. En wat was Boris gehoorzaam en wat genoot hij van zijn ‘vrijheid’. Ik had de lijn helemaal afgerold, een meter of tien is dat ongeveer, en had de rol op blokkeren gezet zodat de lijn dan ook niet weer inrolt en eens even gekeken hoe hij daar op zou reageren. Opvallend is hoe dichtbij hij bleef lopen. Elke keer weer draaide hij zijn koppie even om, om te kijken waar ik was. En wanneer ik dan weer eens op mijn knieën voor een Libel of Waterjuffer lag dan kwam ie keurig netjes naast me zitten. Zo schattig!

Het was heerlijk weer en de zon scheen volop. Lekker Libellenweer. Ik had ze echter zo eind mei absoluut nog niet verwacht! Vorig jaar heb ik er maar weinig gespot en vanmiddag heb ik er meer gezien dan de hele zomer van 2010!

Klik hieronder op de thumbjes om de foto’s groot te bekijken. Wanneer je de foto opent kun je middels de pijltjestoetsen verder bladeren naar de volgende foto’s.

 

  

  Waterjuffer

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.