Drukke woensdag

Het was een drukke dag vandaag. En wat was/is het koud! Brrrr. Nu we een hondje hebben merk ik dat des te meer! Enfin, vanochtend eerst Boris uitgelaten en aan het werk gegaan. Nieuws geplaatst, nieuwsbrief verzonden etc. Een dagelijks terugkerend ritueel. Vanmiddag na de boterham een enorme stapel pakketten ingepakt. Zo in de decembermaand is het altijd extra druk. Vanmiddag maar liefst 15 pakketten!

Later vanmiddag ‘even’ mijn weblog verhuisd. Ik was al langer niet meer tevreden over punt.nl. Ik had constant spamreacties met van die sexlinks enh dat hoeft voor mij niet. Nu heb ik zelf de volledige controle en deze domein stond toch leeg omdat ik gestopt ben met de hobbywebwinkel.

En nu zit ik lekker achter mijn pc-tje naast de cv. Lekker cdtje aan (L.A. the Voices) en zometeen even een spelletje op Facebook nog spelen en dan lekker languit voor de buis. Mijn ega verwacht ik zo ook thuis. Die werkt de dinsdag en de woensdag nog als chauffeur. De andere dagen werkt hij mee aan Transport Online.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.