Eerste aanko(o)p(en) voor nieuwe huis een feit!

Eerste aanko(o)p(en) voor nieuwe huis een feit!

Nu er eindelijk een knoop is doorgehakt qua financiering vandaag vond ik dat ik nu toch echt wel eens mocht shoppen voor het nieuwe huis. Mijn keuze viel op twee prachtige tekstborden en een mooi servies.

De afgelopen dagen waren effe stressig. De financiering krijgen was geen enkel probleem maar de voorwaarden in de offerte en de maandlasten zaten ons toch even goed niet lekker. Na ettelijke telefoontjes heen en weer naar onze financieel adviseur en na tig berekeningen waren we er vandaag eindelijk uit. En als alles goed is scheelt het enorm in de maandlasten wat we nu opgesteld hebben.

Vanmiddag was ik na al die stress even echt toe aan iets leuks doen. Omdat ik ook hoognodig boodschappen moest doen én omdat het ontzettend rustig was vandaag had ik lekker even tijd om een beetje te neuzen naar leuke spulletjes voor het nieuwe huis.

Ik heb twee prachtige tekstborden gekocht. Waar ze precies komen te hangen weet ik nog niet maar daar vind ik in dat megahuis echt wel een mooi plekje voor!

Het eerste bord is een stukje afsluiting van het overlijden van mijn schoonvader. Ik heb daar heel lang behoorlijk mee gezeten. Inmiddels heb ik het gevoel dat ik het een plekje heb kunnen geven en middels dit mooie tekstbord krijgt ie in gedachten een speciaal plekje in ons nieuwe huis.

Het tweede bord zal mij eraan herinneren waarom we gingen verhuizen en dat er genoeg tijd gemaakt moet worden om leuke, belangrijke dingen in het leven te ondernemen.

tekstborden

Vanochtend is eveneens de nieuwe trap ingemeten. Het blijft nog even spannend of het allemaal gaat passen zoals wij het graag willen. Het wordt letterlijk passen en meten. Maar is ie niet mooi?

Oude situatie/trap
Oude situatie/trap
Nieuwe trap
Nieuwe trap
Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.