Inpakken, verhuisdrukte en…. schilderen

Inpakken, verhuisdrukte en…. schilderen

Langzaamaan komt de verhuizing dichterbij. Inmiddels is onze financiering goedgekeurd! Weer een hobbel minder. Tussen al het verhuisgeweld vond ik toch nog een momentje dit weekend om even aan mij rozen drieluik te schilderen.

Afgelopen week kregen we heel vlot al bericht dat onze financiering goedgekeurd was. Eigenlijk gingen we daar ook wel van uit maar de definitieve beslissing blijft toch altijd even spannend.

Nu hebben we ook een verhuisdatum geprikt. De planning is om op vrijdag 20 juni te verhuizen. Op 6 juni krijgen we de sleutel. Dat is lekker voor het Pinksterweekend. Dat weekend kan ik dan alvast schoonmaken en kunnen we het behang in de slaapkamers en woonkamer eraf halen. Ook moet het tapijt op de bovenverdieping eruit.

Daarna kunnen de stukadoor en de schilder erin. Vloerbedekking boven kan gelegd worden. En in feite kunnen we daarna over. Morgen, maandag, ga ik een nieuw telefoonnummer aanvragen bij KPN zodat ik de verhuiskaartjes in orde kan gaan maken. Heb zo’n leuke bedacht, althans dat vind ik zelf.

Gisteren en vandaag weer één en ander ingepakt dat we toch niet nodig hebben. Het dressoir is leeg en alle andere kastjes in de woonkamer ook. Ook alle niet noodzakelijk te gebruiken schoenen en jassen heb ik alvast ingepakt. Ruimt lekker op zo. Volgens weekend kijken of ik me even op de kleding kan storten. Was makkelijker geweest als het echt zomer werd nu dan kunnen alle truien mooi ingepakt worden.

Gistermiddag kregen we nog onverwacht visite van een tante. Onze eerste prachtige tuinplant voor de nieuwe tuin hebben we al binnen!

Vanmiddag lekker rustig aan gedaan. Beetje tv gekeken, nagels weer eens even gekortwiekt want de een na de ander brak af. Had er steeds geen tijd voor. Daarna lekker even mijn schilderij gepakt en een uurtje geschilderd. Zo leuk om te doen! En morgen? Morgen weer vol aan de bak!

rozenschilderij-02

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.