Even tijdens de theepauze

Even tijdens de theepauze

Met dit heerlijke weer drinken we ’s ochtends en ’s middags altijd even thee en koffie buiten in de tuin. De hondjes vinden dat ook heerlijk. Het gekwetter van de vogels is heerlijk rustgevend. We hebben een heleboel nestjes verspreid door de tuin momenteel. Hierdoor is het een aanvliegroute voor allerlei vogels. Daarom had ik vanochtend en vanmiddag maar even mijn camera mee naar buiten genomen met onderstaande foto’s als resultaat.

Wat wordt onze Boris trouwens oud. het is echt een oud mannetje aan het worden. Hij is wat dovig en zijn zicht wordt slechter, dat merk je aan alles. Hij is ook luier en vooral het warme weer is wat zwaar voor hem. Maar onze ouwe doet het nog goed. Elf is hij al weer deze maand.

En Banjer geniet volop van het gras. Er doorheen rollen, het opeten, er aan trekken. heerlijk vindt hij het. Al met al vermaken die twee zich prima.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.