Fietstochtje naar de Zwagermieden

Fietstochtje naar de Zwagermieden

Ik heb al eerder verteld dat ik hard werk aan het overwinnen van mijn angsten. Daarbij hoort dat ik inmiddels 1 keer per week, onder begeleiding, sport. Maar ook beweeg ik zelf elke dag. De ene keer loop ik en de andere keer fiets ik. En elke keer een stukje verder.

Sinds we uit De Westereen weg zijn mis ik de Zwagermieden echt. Ik mocht daar graag even heen fietsen om vogels te kijken en te fotograferen. Vanmiddag was het rustig op kantoor en heb ik mijn gympen aangetrokken en het doel was: naar de ‘Mieden! Ik wist dat er ergens aan een weggetje steeds een Grutto zat. Mijn doel was dat weggetje!

En ja hoor, gewoon weer gehaald en dit keer onder niet de meest gunstige omstandigheden. Toen ik vertrok motregende het wat maar ik dacht dat wel zou ophouden. Nou… dat deed het niet! Sterker nog het werd alleen maar intenser. Maar me er niet onder laten krijgen en ik heb het weer gehaald.

Daarna het land ingetrokken. Dat mocht weer las ik op het bord van Staatsbosbeheer na 15 juni.

Ik heb heel veel vogels gezien, Grutto, Tureluur, Kievit, Kemphaan en Gele Kwikstaart, Witte Kwikstaart maar niet alles is helaas op foto even goed overgekomen. Het was zo miezerig en mistig dat sommige foto’s wat wazig waren. Jammer. Maar ondanks dat, en mijn drijfnatte sokken, gympen, broek en…. eigenlijk alles, een heerlijke middag gehad. Die schrijven we weer bij!

Hieronder de fotoserie.

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.