Nóg een grens verlegd

Nóg een grens verlegd

En opnieuw heb ik een grens verlegd. Gisterenmiddag ben ik ‘helemaal’ naar de Action in Dokkum gefietst. Ik was al wel vaker naar Dokkum gefietst maar nog niet tot aan de binnenstad. Eigenlijk ging het heel vlot. Kwartiertje fietsen en ik was er, geen angst, geen paniek, zalig!

En toen even heerlijk gewinkeld bij de Action, wat hebben ze daar een leuke spullen voor het tekenen! Had eerder al bulletjournals besteld online bij een kantoorhandel, maar dúúr! En nu bij de Action bulletjournals met witte bladen, zwarte bladen, kraft bladen…. en dat voor maar € 1,99!!

Nog wat ander tekenmateriaal gekocht, nog heel eventjes in de binnenstad gekeken en weer huiswaarts gegaan want ja, eigenlijk moest er gewerkt worden…

Wat een heerlijk weer. Ook zoiets trouwens. Vroeger was het dus echt ondenkbaar dat ik bij temperaturen boven de 20 graden buiten kwam en nu fiets ik gewoon bij 27 graden naar Dokkum!

Stiekem ben ik toch een beetje trots op mezelf. Ik kom er wel! Letterlijk én figuurlijk!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.