Gewoon een typische werkdag

Gewoon een typische werkdag

Lekker hoor dat na een paar toch wel erg hectische dagen de rust weer wat terug gekeerd lijkt te zijn. Vandaag een drukke werkdag zoals altijd. Lekker dat het al weer woensdag is! Bijna weekend!

En wat is het lekker weer! Het is op de kalender bijna lente maar qua weer ís het al lente!

Vanochtend eerst aan Transport Online gewerkt. Nieuws plaatsen, nieuwsbrief versturen, telefoontjes. Daarna de bestellingen vullen van YouWish. Tussendemiddag even lekker de kranten doorneuzen met een bammetje erbij. Eigenlijk zo’n beetje elke dag hetzelfde ritueel.

Na de boterham de facturen voor de zeepwinkel afdrukken, de pakketzegels maken en dan inpakken.

Omdat het vanmiddag niet heel erg druk was toch maar even boodschappen gedaan vanmiddag. Morgen komt het er vrees ik ook niet van omdat ik er dan sowieso ’s ochtends voor het grootste gedeelte alleen voor sta omdat mijn ega zijn moeder zal begeleiden naar het verzorgingshuis waar ze de komende tijd gaat revalideren. Zo’n dag is het dan extra druk dus dan heb ik geen tijd om er even tussenuit te knijpen.

Werd wel steeds aangesproken over mijn schoonmoeder. Tja, velen kennen haar en iedereen wil natuurlijk weten hoe het met haar gaat.

Meteen mijn snoeppot weer even bijgevuld en wat lekkere broodjes meegenomen.

Snoepjes

Bij thuiskomst nog even wat nieuws weggewerkt en onze financieel adviseur stond op de stoep met de jaarrekening van 2013. Niet ontevreden… de omzet en winst in 2013 ruim verdubbeld! Hier en daar nog wel even wat goochelen met aftrekposten zodat niet alles naar Den Haag gaat. Ook nog even over het huis gehad. Spannende tijd zo hoor pfff elke keer maar wachten op de tegenpartij. Maar goed, laten we hopen met een goed eindresultaat!

En na het eten vanavond nu nog even aan de slag met YouWish. Daar is altijd wel wat voor te doen van blogjes schrijven tot voorraden bijwerken. Momenteel ben ik bezig al onze etiketten opnieuw af te drukken met ons nieuwe logo. Nou ja, nieuw, het stamt al uit augustus vorig jaar maar op veel etiketten stond nog steeds het roze/gele logo.

En zo ben je altijd bezig!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

1971, vrouw, getrouwd, Boris, Banjer, De Westereen, Friesland, fotografie, journalistiek, schrijven, (online) winkelen, bloemen, roofvogels, thee, televisie, kaarsen, zeep, eigen baas, computers, websites, Transport Online, YouWish, Doelgroep Media

Find me on: Web | Instagram

Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.