Verhuizen

Verhuizen

We zijn al een paar maandjes bezig met een nieuw huis. Een huis met kantoren en een loods. Ideaal voor ons. Vandaag kwam het telefoontje waar we al een tijdje op zaten te wachten.

Ons bod is geaccepteerd!!!! Ik wacht even met foto’s plaatsen van het nieuwe huis totdat er handtekeningen zijn gezet. Je moet de Goden niet verzoeken in dit soort situaties.

Maar wat een spannende tijd gaat er aan breken en vooral ook drukke tijd. Eerst moet ons eigen huis verkocht worden maar daar zit ik niet zo over in. Inmiddels zijn er al belangstellenden wezen kijken dus: wie weet.

Toch vult mijn hart zich ook met een beetje weemoed. In dit huis hebben we veel lief en leed gedeeld. We wonen hier nu al bijna 23 jaar inmiddels. Best een hele stap om dan te verhuizen en ook nog eens naar een heel ander, onbekend, dorp. Nou ja niet helemaal onbekend voor ons. Maar niet waar ons sociale leven ligt. Aan de andere kant ook weer reuzeleuk om een nieuwe, verse, frisse start te maken.

Ons huidige huis in Damwoude
Ons huidige huis in Damwoude

En weet je waar ik het aller-, aller-, allermeest naar uit kijk? Dat we straks weer een fatsoenlijk, normaal, opgeruimd woonhuis hebben! Geen dozen meer opgestapeld in de slaapkamers, geen overvolle zolder met winkelvoorraad. Nee, een prachtige grote, lange eetkamertafel met mooie grote lampen er boven. Zo’n lekkere woonkeuken waar je heerlijk met een krantje en mok thee aan de grote tafel gaat zitten.

Daarnaast gaat een droom van mij in vervulling: in het nieuwe huis zit een open haard!!! Jaaaaa!! Dat heb ik altijd gehoopt ooit eens een mooi huis met een open haard. Daarnaast is het ene vrijstaand huis. We kunnen straks gewoon helemaal om ons huis heen lopen, lol!

Je leest het, enthousiast genoeg. Maar éérst nog een bouwtechnisch rapport laten opstellen dan al het papierwerk en dan mogen de schilders etc hun gang gaan. Vanwege de zaak doen we zo min mogelijk zelf.

Wordt uiteraard vervolgd de komende tijd!

Volg:
Esther van der Wal
Esther van der Wal

Find me on: Web | Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Houdt mij op de hoogte van reacties via e-mail. Je kunt je ook abonneren zonder reactie te plaatsen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.